Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

[Download] "Mister O" by Lauren Balkely # eBook PDF Kindle ePub Free

Mister O

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Mister O
  • Author : Lauren Balkely
  • Release Date : January 29, 2018
  • Genre: Erotic Romance,Books,Romance,
  • Pages : * pages
  • Size : 5317 KB

Description

Csak hívj Mister O-nak. Mert a TE gyönyöröd a szuperképességem.

„Ó te jĂł Ă©g, ez jóóó” a jĂĄtĂ©k neve, amikor Ă­gy Ă©rez egy nƑ, Ă©s ha a fĂ©rfi nem vĂ©gzi el a feladatĂĄt, a pokolba vele a hĂĄlĂłszobĂĄbĂłl! Én a lĂĄbujjgörbĂ­tƑs, Ă©szbontĂł, lepedƑmarkolĂłs eksztĂĄzisrĂłl beszĂ©lek. Amit minden alkalommal nyĂșjtok.

Úgy vĂ©lem, ez a gyönyör szuperhƑsĂ©vĂ© tesz, Ă©s az a kĂŒldetĂ©sem, hogy mindig teljesĂ­tsek.

Ám nagy csalĂłdĂĄst okozok, mikor egy bizonyos nƑ arra kĂ©r, tanĂ­tsam meg neki, hogyan nyerhet el egy fĂ©rfit. Az egyetlen gond: a csaj a legjobb haverom hĂșga, de tĂșlontĂșl csĂĄbĂ­tĂł, hogy ellenĂĄlljak, fƑleg, amikor kiderĂŒl, hogy az Ă©des, szexi Harpennek mocskos gondolatai is vannak, Ă©s jĂłl akarja hasznĂĄlni azokat. MĂ©gis mi baj lehetne abbĂłl, ha tartok a nƑnek – akit titokban kĂ­vĂĄnok – nĂ©hĂĄny feltĂ©tel nĂ©lkĂŒli csĂĄbĂ­tĂĄs-ĂłrĂĄt.

Senki nem fogja megtudni, mĂ©g akkor sem, ha egy pĂĄr mocskos szexĂŒzenetet kĂŒldĂŒnk egymĂĄsnak. Na jĂł, pĂĄrszĂĄzat. Vagy ha beragad a ruhĂĄjĂĄn a zipzĂĄr. Vagy ha olyan tutajos tekintetet vet rĂĄm a vonaton az egĂ©sz csalĂĄdja jelenlĂ©tĂ©ben.

Az a baj, hogy minĂ©l több Ă©jszakĂĄt töltök vele az ĂĄgyban, annĂĄl több napot akarok ĂĄgyon kĂ­vĂŒl is vele tölteni. És Ă©letemben elƑször nem csupĂĄn arra gondolok, hogyan rĂ­kassak meg egy nƑt örömĂ©ben, hanem arra, hogy mikĂ©nt tarthatnĂĄm a karomban sokĂĄig, a jövƑben.

Úgy tƱnik, Mr. Orgazmus kalandjai csak most kezdƑdnek…


Free Download "Mister O" PDF ePub Kindle